Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer vi få se någon av dessa förlänga snart?

"Vi har en plan för framtiden"

ons 5 okt 2022 kl 21:32

Mycket snack om nya kontrakt för Saka, Martinelli och Saliba. Mikael Arteta hade inga större nyheter på dagens presskonferens.

Arsenal har ett par spelare vars kontraktssituation är rejält i blickfånget. Det är Bukayo Saka, Gabriel Martinelli och William Saliba. Ingen av dem har dock avtal som går ut i närtid - men det är ändå de spelarna som står näst på tur för klubben att förlänga.
Mikel Arteta fick frågan hur det ser ut på dagens presskonferens.
Så här sade han:
- Självklart har vi en plan för framtiden och den jobbar alla på. Edu framför allt, men resten av styrelsen och vi försöker göra saker och ting rätt väg. Att vara rättvisa och försöka planera bästa väg och belöna spelarna som har en stor framtid i klubben. När vi har något att tillkännage så kommer vi att göra det.

Trion har alla kontrakt som går ut sommaren 2024. Simon Collings på Evening Standard skriver dock att klubben har optioner på ytterligare år som de kan aktivera. För Saka och Saliba handlar det om ett år. Och för Martinelli på två år.