Medlemmar: 7266 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gabriels nya kontrakt med Arsenal sträcker sig till 2027.

Nytt kontrakt för Gabriel

fre 21 okt 2022 kl 18:27

Mittbacken Gabriel har förlängt med Arsenal. Det nya kontraktet sägs gälla till 2027. - Det är min dröm och idag är bästa dagen i mitt liv.

Gabriel dos Santos Magalhaes kom till Arsenal från Lille hösten 2020 och etablerade sig snabbt som ordinarie. 83 matcher har den 24-årige mittbacken gjort så här långt.
Och fler kommer det bli.
För idag skrev han på ett nytt kontrakt med klubbens som sägs sträcka sig till 2027.
Det förra lär ha varit till 2025.

Till Arsenal.com säger brassen:
- Jag är väldigt glad över att ha skrivit på det här nya kontraktet med Arsenal för det är en sån stor klubb. Det är en dröm och idag är bästa dagen i mitt liv. Jag är så glad över att ha förlängt kontraktet här.
- Varje match så pushar supportrarna laget på arenan. Det är därför jag är så glad över att stanna här. Arsenal är mitt hem. I framtiden vill jag vinna matcher och pokaler med Arsenal och stanna så länge som möjligt för det här är mitt hem.