Medlemmar: 8767 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Efter två månaders frånvaro är nu Elneny tillbaka i full träning igen.

Elneny: "Jag är tillbaka"

sön 30 okt 2022 kl 12:11

Han har inte spelat på över två månader. Men nu är en comeback nära. - Överraskning - jag är tillbaka, skriver han på Instagram.

Mohamed Elneny spelade hela matchen mot Fulham den 27 augusti. Sen sipprade det ut rapporter om att egyptiern var hamstringskadad. Mikel Artetas första prognos var inte positiv och han befarade att 30-åringen skulle bli borta ett tag.
Och det blev han.

Den centrale mittfältaren har missat tolv matcher - men nu kan en comeback vara nära. På träningsbilder från igår syntes Elneny träna med laget och på Instagram skrev han sedan "överraskning - jag är tillbaka".

Återstår att se om att Elneny är i så god form att han kan spela också innan VM-uppehållet.