Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Granit Xhaka jubilerade med sin 200:e PL-match mot Forest igår.

200 PL-matcher för Xhaka: "Gör mig stolt"

mån 31 okt 2022 kl 12:59

5-0 mot Nottingham Forest igår. Samtidigt gjorde Granit Xhaka sin 200:e Premier League-match för klubben. - Det gör mig stolt, säger schweizaren.

Granit Xhaka är den spelare i dagens Arsenaltrupp som gjort flest A-lagsmatcher för klubben. 267 framträdanden har schweizaren gjort för The Gunners. Och igår noterades han för sin 200:e Premier League-match.
- 200 Premier League-matcher för den här fantastiska klubben gör mig stolt, säger han till Arsenal.com.
- Det hör inte till vanligheterna att göra 200 matcher för en klubb som den här. Jag vill alltid ge något tillbaka och jag känner mig verkligen hemma så förhoppningsvis kommer det att komma många fler.

Xhaka fick fira sin 200:e PL-match med en 5-0-seger mot Nottingham Forest.
Och återtagen serieledning.
- Det är det här vi vill se, spelarna, fansen och klubben. Vi förtjänar att vara där vi är. Nu ska vi bara fortsätta. Och fortsätta tro på varandra för vi kan göra något väldigt speciellt.