Medlemmar: 7623 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nelson tackar publiken efter 5-0-segern mot Nottingham Forest i söndags.

Nelson hoppas på nytt Arsenalkontrakt

tis 1 nov 2022 kl 18:51

Hans kontrakt med klubben går ut i sommar. Nu hoppas Reiss Nelson på ett nytt - för han vill stanna i Arsenal.

Reiss Nelson fick lite överraskande chansen i söndags när Bukayo Saka skadade sig i den första halvleken mot Nottingham Forest. Efter paus tackade engelsmannen för förtroendet och pangade in både 2-0 och 3-0 innan han assisterade Thomas Partey till 4-0.
Arsenal vann med 5-0 och återtog serieledningen från Manchester City.
- Det kunde inte ha gått bättre än så här. Jag har jobbat så hårt på träningarna och väntat på min chans. Jag är så nöjd att jag fick den idag och är så glad över målen och assisten, sa Nelson efter matchen.

I ytterligare intervjuer snackade 22-åringen lite mer om sin framtid i klubben. Han debuterade redan 2017 men har inte lyckats slå sig in i A-laget på riktigt. När han inför förra säsongen gjorde klart med ytterligare ett lån, den här gången till Feyenoord, så förlängde han kontraktet med ett år till.
Vilket innebär att hans avtal med klubben går ut i sommar.
- Jag har ett par månader kvar på kontraktet och att få ett nytt skulle vara fantastiskt. Jag skulle älska att få vara kvar i klubben.
- Jag har aldrig tvivlat på mig själv i den här klubben. Jag har varit i Arsenal sedan jag var åtta år gammal och har väldigt starka band och mycket kärlek för klubben. Självklart har det funnits tider när jag varit nere för jag inte har fått spela så mycket, men min plan har aldrig varit att lämna klubben eller att säga att jag inte har någon framtid här. Jag kommer göra allt för att nå dit (få ett nytt kontrakt).

Återstår att se om Nelson kan få mer speltid så att kan visa klubbledningen att han är värd ett nytt kontrakt.