Medlemmar: 7782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Patino blir Arsenalspelare i två år till.

Arsenal förlänger Patinos kontrakt

sön 25 dec 2022 kl 11:40

Arsenal har aktiverat en klausul och förlängt Charlie Patinos kontrakt med två år. Det rapporterar Charles Watts.

Charlie Patino hade ett kontrakt som gick ut den här sommaren, men där fanns en klausul som Arsenal kunde aktivera och kontraktet förlängdes med två år. Den har man utnyttjat nu, skriver journalisten Charles Watts.
Detta innebär att den 19-årige mittfältaren blir kvar i Arsenal till 2025 med samma villkor.

Patino är den här säsongen utlånad till Championshipklubben Blackpool. Där har han spelat 18 matcher, gjort två mål och två assist. Men Blackpool har det kämpigt i botten av tabellen och laget har inte vunnit i serien sedan 29 oktober.