Medlemmar: 8902 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal

Azeez är tillbaka i Arsenal efter att lånet med Ibiza avbrutits.

Arsenal kallar tillbaka Miguel Azeez

ons 4 jan 2023 kl 14:46

Lånetiden på Ibiza blev ingen succé. Nu är Miguel Azeez tillbaka i Arsenal.

20-årige Miguel Azeez är tillbaka i Arsenal efter sitt lån i spanska UD Ibiza. Utlåningen blev inte som förväntat och efter flera tränarbyten den här säsongen har speltiden minskat och minskat för mittfältaren.
Därför blir det ingen fortsättning på partyön.

Han var förra säsongen utlånad till Portsmouth. Gissningsvis kommer Arsenal jobba för att hitta en ny klubb till Azeez som gjort en match för klubbens A-lag. Den kom i bortamötet med Dundalk i Europa League för lite mer än två år sedan.
Azeez gjorde elva matcher för Ibiza i den spanska andraligan den här säsongen.