Medlemmar: 5990 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här försöker Arsenalspelarna få Andrew Madley att blåsa straff i 95:e minuten mot Newcastle United.

Arsenal kan straffas av FA

fre 6 jan 2023 kl 18:56

Ingen straff - då rasade Arsenal mot domare Andrew Madley. Idag meddelade FA att klubben kan straffas för tilltaget.

Andrew Madley var ingen favorit bland Arsenalfansen häromdagen när många tyckte att han tappade toppmötet på Emirates Stadium mot Newcastle United. Efter att ha blundat för två möjliga straffar brann det till hos hemmaspelarna när Granit Xhaka spelade in bollen på armen på Jacob Murphy på stopptid.
Det blev ingen straff den här gången heller.

Många av Arsenalspelanra sprang då till domare Madley för att få honom att ändra sig och blåsa straff. Men så blev det inte. Och idag meddelade FA att klubben klan straffas för att spelarna inte uppförde sig på ett ordnat sätt.
Arsenal har fram till tisdag på sig att svara, men enligt flera journalister är det inte troligt att The Gunners kommer att överklaga.