Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Siktar Trossard in sig på spel i Arsenal?

Trossard högaktuell för The Gunners

tor 19 jan 2023 kl 14:29

Det blev inget med Mykhailo Mudryk. Nu jobbar Arsenal för att köpa loss Leandro Trossard från Brighton & Hove Albion.

Fabrizio Romano skriver idag att The Gunners jagar Leandro Trossard från Brighton & Hove Albion. Enligt transfergurun ska Arsenal redan kommit överens om de personliga detaljerna med den 28-årige belgaren - och förhandlingar med The Seagulls är långt gångna.
Klubben ser honom som perfekt alternativ till de offensiva positionerna i laget.
Trossard har gjort sju mål och tre assist för sydkustlaget i Premier League den här säsongen. Totalt, sedan han kom till klubben, har han gjort 25 mål och 14 assist på 123 matcher.

Innan VM förhandlade han med Brighton om ett nytt avtal. Någon lösning nåddes inte och efter mästerskapet meddelade Trossard att han var redo för nästa steg i karriären.
Hans kontrakt går ut sommaren 2024.
Häromdagen ska Spurs ha fått ett bud på £12 miljoner på Trossard nobbat.
Arsenal har enligt mediarapporter ännu inte kommit med något brud till Brighton & Hove Albion - som hoppas få mer än £20 miljoner.

Den senaste tiden har Trossard hamnat på kant med Brightontränaren Robert de Zerbi och inte fått spela. I en intervju med La Repubblica har de Zerbi sagt att Trossard inte jobbar hårt nog på träningarna och matcherna.
Trossards agent har offentligt kritiserat de Zerbi som kontrat med att säga: "Trossards agent kan säga vad han vill. Kanske göra han det för att kunna flytta spelaren för mindre pengar".