Medlemmar: 7686 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Polske landslagsmannen Jakub Kiwior lär vara klar för Arsenal.

Kiwior sägs vara klar för Arsenal

fre 20 jan 2023 kl 21:22

Nästa nyförvärv sägs vara signat. Polske landslagsmannen Jakub Kiwior är klar för Arsenal.

Det är transfergurun Fabrizio Romano som skriver att Arsenal gjort klart med ytterligare en spelare - den polske landslagsmannen Jakub Kiwior. Den vänsterfotade mittbacken är 22 år och har gjort nio landskamper för sitt hemland.
Kiwior har sedan sommaren 2021 lirat för italienska Spezia.

Enligt Romano har klubbarna skrivit på övergångspappren och Kiwior kommer flyga till London inom kort för att läkarundersökas och göra klar sitt kontrakt. Arsenal betalar mer än 20 miljoner Euro plus add-ons för mittbacken som även jagades av Juventus, Borussia Dortmund och AC Milan.
Mikel Arteta har hela tiden varit på jakt efter ytterligare en vänsterfotad mittback som back-up till Gabriel.
Det verkar han ha fått in nu.