Medlemmar: 8554 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vill du engagera dig i Arsenal Sweden?

Är det dig vi letar efter?

fre 27 jan 2023 kl 07:45

Arsenal stormar fram i ligan och intresset för vår fotbollsklubb är större än någonsin. Det betyder att supporterklubben växer och nyligen slog vi nytt rekord när vi blev över 7000 medlemmar. I takt med att vi växer söker vi medlemmar som vill engagera sig i klubben för att göra oss ännu bättre.

Engagemanget kring Arsenal är större än på länge och det påverkar självklart också oss i Arsenal Sweden. Supporterklubben letar alltid efter medlemmar som vill engagera sig i klubben och det finns specifikt några områden där vi söker extra hjälp just nu. För att kunna engagera dig i klubben måste du vara medlem. Är du inte redan medlem så kan du enkelt bli det här på sajten!

Arsenal Women
Intresset kring damfotbollen i England bara växer och det är idag enklare än någonsin att följa Arsenal Women här hemifrån Sverige. Nu visas ett stort antal matcher på TV och de som inte visas där går oftast att streama lagligt på nätet. Vi skulle därför vilja öka vår bevakning av damlaget men för att klara av det behöver vi förstärkning. Därför söker vi dig som brinner för Arsenal Women och som vill dela med dig av dina kunskaper till resten av supporterklubben. Redan idag rapporterar vi kring matcherna men vi skulle gärna vilja utöka bevakningen att täcka mer nyheter och välkomnar krönikor och åsiktstexter.

Sociala Medier-stjärna
Är du duktig på sociala medier, grafiskt bevandrad och gillar att snacka med andra Arsenalsupportrar? Arsenal Sweden finns just nu på Facebook, Instagram och Twitter där vi publicerar nyheter, bilder och rapporterar från matcher. Vi letar alltid efter personer att utöka Sociala Medier-teamet med, så är du intresserad av att engagera dig är du välkommen att höra av dig. Har du spännande idéer kring hur vi kan ta vår närvaro på sociala medier till nästa nivå (oavsett om det gäller kanaler eller innehåll) så är vi alltid öppna för förslag!

Skribent till arsenal.se
Vi är ständigt på jakt efter nya skribenter till arsenal.se. Vår sajt är en av de absolut viktigaste kanalerna vi har och vårt mål är att kunna erbjuda en hemsida som uppdateras kontinuerligt med både nyheter och exklusivt material som längre reportage eller krönikor. Gillar du att skriva och är du duktig på att hitta på egna, kreativa idéer när det kommer till upplägg? Då tar vi gärna emot dina texter. Vi finns också här ifall du har en lös idé på någonting som du vill göra men känner att du behöver bolla det med någon.

Designer
Har du ett öga för färg och form? Då kan du vara med och ta klubben till nästa nivå. Vi söker någon som vill hjälpa oss att utveckla vår grafiska profil på webben, i sociala medier och genom att designa egna souvenirer som t ex pins eller tröjtryck. 

Hör av dig!
Känner du dig träffad? Om du tycker att något av detta stämmer in på dig så hoppas vi att du kontaktar oss. Skicka ett mejl till malin.hagg@arsenal.se och berätta vad du vill göra så tar vi det därifrån.

Känner du att inget riktigt passar in på dig men du har en annan spännande idé som du vill testa? Hör av dig! Vi vill alltid komma i kontakt med personer som vill engagera sig i supporterklubben.