Medlemmar: 8767 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det kommer bli intressant att se vad som händer med Moisés Caicedo under fönstrets sista dagar.

Jakten på Caicedo går vidare

lör 28 jan 2023 kl 12:04

Moisés Caicedo har deklarerat att han vill lämna Brighton & Hove Albion. Klubben har svarat med att stänga av mittfältaren. Arsenal laddar för ett nytt bud på 21-åringen.

Man kan väl säga att det blev en smula rörigt runt Moisés Caicedo igår ikväll. Både Arsenal (£60 miljoner) och Chelsea (£55 miljoner) har lagt bud på mittfältaren från Ecuador.
Brighton & Hove Albion ska ha nobbat båda.
Och gör nu allt för att behålla 21-åringen.

Men själv verkar han ha siktet inställt på att flytta redan i januari. För i sociala medier kommunicerade han tydligt och rakt:
"I am grateful to Mr. Bloom and Brighton for giving me the chance to come to the Premier League and I feel I have always done my best for them. I always play football with a smile and with heart. I am the youngest of 10 siblings from a poor upbringing in Santa Domingo in Ecuador. My dream always to be the most decorated player in the history of Ecuador. I am proud to be able to bring in a record transfer fee for Brighton which would allow them to reinvest it and help the club continue to be successful. The fans have taken me into their hearts and they will always be in my heart so I hope they can understand why I want to take up this magnificent opportunity".

Trots Caicedos utspel har sydkustklubben gjort klart och tydligt att man inte har några planer på att sälja i januari. The Seagulls har också svarat med att be Caicedo stanna hemma till transferfönstret stängt. Han kommer inte träna idag och inte heller spela mot Liverpool imorgon i FA-cupen.
Detta rapporterar både David Ornstein och Fabrizio Romano.
Brightons ledning har dock sagt till Arsenal under morgonen att Caicedo inte är till salu. Man ska heller inte vara imponerade över hur ecuadorianen, som har ny agent, betett sig.

Sen är det frågan vilken av de två klubbarna som Caicedo helst spelar för. Det finns rapporter om att han under sommaren var sugen på Chelsea, men nu ska det ha vänt och han lockas av att gå till en klubb som är med i guldracet.