Medlemmar: 7585 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nketiah utan mål idag.

Spelarbetyg: Xhaka bedrövlig och Nketiah osynlig

lör 4 feb 2023 kl 15:49

Ingen vidare insats. Knappt någon som kommer upp i nivå. Här är spelarbetygen efter den blytunga förlusten borta mot Everton.

Aaron Ramsdale 7

Gör ett par bra räddningar och är chanslös på målet. Lite dålig med fötterna, men tvingades till en del långbollar då rörelsen i backlinjen var undermålig.

Ben White 5

Missade korta passningar och såg inte alls bekväm ut med bollen. Helt okej defensivt men med bollen fanns det som sagt mer att önska.

William Saliba 6

Hade det rätt tufft mot Calvert-Lewin och fick använda sin speed för att få stopp på honom. Helt okej insats, inte så mycket mer än så.

Gabriel 6

Nästan samma som ovan, har lite otur att han inte fick en straff med sig, men straff får vi aldrig så. 

Oleksandr Zinchenko 6

Kommer aldrig fatta varför vår rutinerade vänsterback drar till från 40 meter med två minuter kvar på klockan. Det skottet går in en gång på hundra. Aja, i övrigt rätt stabil även om Zinnie inte lyckades influera mittfältet för mycket.

Thomas Partey 5

Såg inte alls ut som det brukar. Alldeles för många felpassningar och tappade bollinnehav. Kanske lite skakig med smärta i revbenen, vem vet. Får ladda om till nästa helg.

Granit Xhaka 4

Xhakas sämsta insats på länge i Arsenal. Brukar kunna dirigera det offensiva spelet rätt bra men idag såg det tokslut ut. 

Bukayo Saka 6

Bäst i Arsenal idag. Hade konstant tre Everton-spelare på sig men lyckades ändå skapa en del. Har otur att volleyn blir rensad på mållinjen.

Martin Ödegaard 4

Bedrövlig insats av Ödegaard, sett till Ödegaard-mått. Fick inte alls den prägel på matchen som norrmannen brukar. Första halvlek är under all kritik, något bättre i andra tills bytet kommer.

Gabriel Martinelli 5

 Har fått konkurrens på sin position av Trossard, men idag var det ingen övertygande insats. Hade problem mot Coleman och fick inte till det där sista.

Eddie Nketiah 4

Osynlig. Det är precis sådana här matcher man önskar vi kunde kasta in Jesus, men dessvärre är alternativen på topp inte allt för många. Den här insatsen höll inte alls.

Inhoppare:

Jorginho 6

Såg väl stabil ut, men lyckades inte riktigt influera spelet till den grad man hade hoppats.

Leandro Trossard 5

Lyckades med några finter, men avsluten är inte alls bra nog. Måste hota Pickford mer, för lägen fanns.

 Fabio Vieira 6

Okej inhopp. Bättre än Ödegaard.

Takehiro Tomiyasu - 

Spelade för lite för att få betyg.