Medlemmar: 3068 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ingen Partey mot City.

Partey skadad - missar kvällens match

ons 15 feb 2023 kl 18:59

Det ser ut som att Arsenal får klara sig utan Thomas Partey mot City. Mittfältaren har skadad sig i veckan och tvingas vila.

Med ett par timmar till match-start kom nyheterna ut. Thomas Partey är skadad. Mittfältaren ska ha tränat med laget under måndag och tisdag och förväntades starta i kvällens möte mot Manchester City. Men nyss kom nyheterna från england att Partey är skadad. 

Det ska dock inte röra sig om någon allvarlig skada, men Ghananen ser ut att även missa helgens möte mot Aston Villa.

Bilder och klipp har dock florerat på Partey som anlände till truppen i egen bil och inte i bussen - så förrän trupperna är ute så får vi vänta och se. Jorginho väntas såklart starta på mitten bredvid Xhaka - en viktig kväll för nyförvärvet.