Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det ser ut som att Thomas Partey kan lira mot Leicester City.

Arteta hoppas Partey kan spela i helgen

fre 24 feb 2023 kl 22:08

Det finns stor chans att Thomas Partey är tillbaka mot Leicester City. Det sa Mikel Arteta på dagens presskonferens: - Han har inte tränat så mycket men ska träna idag så får vi se men han borde bli tillgänglig.

Presskonferensen handlade om skadeläget samt hur Arteta såg på motståndarna. Han berättade att Thomas Partey har en bra chans att bli spelklar men kommer se idag på träningen hur det ser ut för spelaren.
Gabriel Jesus verkar vara närmare en återkomst och ska göra mer och mer jobb ute på planen.
- Han går verkligen framåt, utan några reaktioner och vi vill ha ha honom tillbaka på planen snart men samtidigt respektera tidsplanen som vi fick från läkarna och specialisterna. Men han tänjer verkligen på gränserna, säger Arteta.
Inget mer på skadefronten finns att rapportera.

Motståndarna valde att han att kommentera med största respekt där han pratar om deras variation i spelet samt hur de har spelat bra på sistone mot bland annat Spurs och Aston Villa.
- De har varit väldigt jämna på sistone och de har den här kapaciteten att anpassa sig att spela olika formationer och olika sätt att ta sig an matcher.

Nämner också inget nytt på kontraktsfronten med Bukayo Saka och William Saliba men kommenterar varför det var så viktigt att förnya Mohamed Elnenys kontrakt.
- Helt välförtjänt och ett nöje att ha honom i klubben. Vi värdesätter folk vi har och vi kommer att stödja människor i svåra situationer som Mohamed som hade en svår situation nyligen med sin svåra skada för någon vecka sen.