Medlemmar: 4433 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Förhoppningsvis kan Martin Ödegaard spela mot Fulham.

Skadeläget inför Fulham borta

lör 11 mar 2023 kl 13:50

Arsenal har en del frågetecken inför mötet med Fulham imorgon. Men förhoppningsvis kan Martin Ödegaard spela.

The Gunners saknade både Kieran Tierney och Martin Ödegaard mot Sporting i veckan. Duon kände sig inte bra. Skotten stannade i London medan norrmannen reste med till Portugal.
Nu är frågan om de kan spela mot Fulham imorgon.
Mikel Arteta sa i Sky idag att han tror Ödegaard kan vara med.
- Jag hoppas det. Martin kände sig bättre, men blev sämre igen så vi får se efter träningen idag. Vi vet mer efter träningen. Men det är ett par spelare som är frågetecken. I eftermiddag vet vi mer om vilka som kan spela och vilka som inte kan.

Klart verkar dock att Gabriel Jesus, Leandro Trossard och Eddie Nketiah inte kommer kunna spela. Det snackas om att de två sistnämnda blir borta till efter uppehållet.
Och att Arsenal inte vill stressa tillbaka Jesus.
- Han har varit borta länge. Det var en svår skada och han har pushat för att komma tillbaka så snabbt som möjligt. Men verkligheten så känner han att han behöver mer tid när han börjat träna. Handlar det om dagar? Förhoppningsvis ja, mer än veckor.
- Han behöver känna sig trygg och redo för det. Speciellt med tanke på hur han spelar. Vi behöver honom i sitt bästa slag. Så när han känner sig redo kommer vi kasta in honom.

Sedan tidigare saknar Arsenal Mohamed Elneny som är långtidsskadad.