Medlemmar: 8561 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Martin Ödegaard jublar efter sitt mål på Craven Cottage.

"Vi ska jobba hårt och se var det tar oss"

sön 12 mar 2023 kl 20:36

Martin Ödegaard nätade - och Arsenal vann. Igen. Inte undra på att norrmannen var nöjd. - Det var riktigt bra.

Martin Ödegaard rundande av en formidabel första halvlek med att smälla in 0-3 på stopptid på Craven Cottage. Arsenal körde över Fulham och gjorde 45 minuter som var de bästa på mycket länge.
Norrmannen var mer än nöjd efter säsongens 21:a seger och fortsatt serieledning.
- Vi spelade riktigt bra direkt från start. Vi kom ut med full gas, kontrollerade matchen och gjorde några riktigt bra mål i första halvlek. Andra halvlek var lite annorlunda, men det var verkligen riktigt bra, sa Ödegaard till Sky.

Leandro Trossard spelade fram till alla Arsenals mål.
Och Ödegaard hade bara bra saker att säga om det belgiska nyförvärvet som kom från Brighton & Hove Albion i januari.
- Jag älskar att spela med honom. Han har gett oss fantastiska kvaliteter. Han finns alltid där att spela med och letar alltid efter kombinationer. När han är i boxen är han bra på att hitta rätt passning, som han gjorde idag och som han gjort i andra matcher. Jag är riktigt glad att ha honom i laget.

Arsenal seger gav på nytt fem poängs försprång till Manchester City som vann igår. Jakten på seriesegern går vidare och elva omgångar återstår.
- För oss handlar det om att ha samma fokus, som vi sagt hela säsongen. Vi ska ta det match för match. Vi fokuserar på nästa träning och på nästa match, det är det. Ingeting kommer ändras till säsongen är slut. Vi ska bara göra samma saker igen, fortsätta att jobba hårt så får vi se var det tar oss.