Medlemmar: 6030 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Oklart hur länge som William Saliba kommer att bli borta.

Saliba spelar inte mot Leeds United

fre 31 mar 2023 kl 20:26

William Saliba missade matchen mot Crystal Palace före uppehållet. Och han kommer inte spela imorgon heller.

Det har varit en hel del snack om William Salibas ryggskada det senaste dygnet. Mittbacken klev av i returen mot Sporting i Europa League och har sedan dess inte spelat.
Det ryktades om att skadan var värre än vad klubben trodde efter undersökningar, men man ville ha en andra åsikt för att se om man hantera skadan och få fransmannen att bli spelklar innan säsongen är slut.

På dagens presskonferens inför mötet med Leeds United imorgon kommenterade Mikel Arteta läget.
- Han gör framsteg. Han känner fortfarande av ryggen och vi försöker hantera det på bästa sätt. Tyvärr kommer han inte kunna spela i helgen. Han gör allt för att bli bättre och börja träna igen, men där är han inte än.
Finns det risk att han blir borta resten av säsongen eller tror du att han är tillbaka innan säsongen är slut?
- Jag är väldigt hoppfull att han är det och han själv också. Ryggskador är alltid lite knepiga hur de är och när du belastar vissa delar. Men han är väldigt positiv. Det medicinska team är också positiva. Vi får pusha lite dag för dag för att se hur han klarar det och hur smärtan än. Han vill så gärna komma tillbaka i träning.