Medlemmar: 6225 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pepe har gjort åtta baljor för Nice den här säsongen.

"Jag kunde varit en viktig spelare för Arsenal"

lör 1 apr 2023 kl 10:11

Nicolas Pepe spenderar säsongen på lån i OGC Nice. Nu ger han sin syn på sejouren i Frankrike och framtiden i Arsenal.

Pepe har precis börjat träna för fullt efter att ha varit borta i två månader på grund av en knäskada. Innan skadan spelade ivorianen 25 matcher för Nice i Ligue 1 och mäktade med åtta mål. OGC Nice slåss om en Europaplats i ligan och är framme i kvartsfinal i Uefa Europa Conference League. Till tidningen L’Équipe ger han sin syn på tiden i Nice och avslutningen av säsongen:
- Jag är väldigt lycklig i Nice och nu jag har fullt fokus på att avsluta säsongen på bästa sätt. De två månader som återstår är väldigt viktiga för klubben och jag ska göra allt för att vi ska nå våra mål.

Pepe har kontrakt med Arsenal till sommaren 2024. Det har florerat rykten om att OGC Nice vill göra ivorianens övergång permanent i sommar. Själv kommenterar han sin framtid såhär och ger samtidigt en passning till Arteta :
- Jag vill koncentrera mig på avslutningen av säsongen. När den är slut är jag säker på att det kommer föras diskussioner om min framtid. Jag vet inte vad Arsenal vill, men jag har fortfarande många vänner där. Jag säker på att jag kunde varit en viktig spelare för Arsenal, men tränaren ville annat.