Medlemmar: 8138 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gabriel Jesus var nära att göra ett andra mål mot West Ham men missade precis.

Jesus: "Vi behöver höja nivån"

mån 17 apr 2023 kl 18:52

Gabriel Jesus har gett sin syn på matchen mot West Ham United och vilka lärdomar laget tar med sig till de sju avslutande matcherna.

Gabriel Jesus gav The Gunners en tidig ledning i matchen mot West Ham och var också i högsta grad delaktig i 2-0-målet men för andra helgen i rad tappade Arsenal en tvåmålsledning. Efter matchen intervjuades brasilianaren av Arsenal.com och tydlig med vad som behöver förbättras.
- Återigen är det tre poäng som vi slarvar bort. Vi måste hålla fokus i 90 minuter och inte bara i 30 minuter som det varit de två senaste matcherna. Som lag behöver vi höja våran nivå och återgå till grunderna i vårt spel vi har haft tidigare under säsongen.

Sju ligamatcher återstår och brassen gav även sin syn på hur laget måste hantera de avslutande matcherna för att få lyfta pokalen i maj.
- Vi vet våran styrka, vi behöver ständigt pressa och attackera motståndaren som vi gjorde under de första 30 minuterna idag. Vi kan inte bli slarviga och sluta spela vårt spel. Laget behöver vara mer konsekventa i de avslutande matcherna för att kunna vara med och slåss om titeln.

Sedan Gabriel Jesus comeback från skadan har brassen gjort fyra mål på fem framträdanden. Han har hittills gjort nio mål och sex assist på nitton ligamatcher denna säsong.