Medlemmar: 4979 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tony Adams avslutade karriären med en dubbel.

Adams invald i PL Hall of Fame

ons 3 maj 2023 kl 21:35

Tony Adams är invald i Premier League Hall of Fame. Legendaren blir femte Arsenalspelaren att komma med.

Sedan tidigare har Dennis Bergkamp, Thierry Henry, Ian Wright och Patrick Vieira valts in. Idag var det Tony Adams tur. Mittbacken har gjort 255 Premier League-matcher för The Gunners mellan 1992 och 2002.
Han var med och vann ligan (PL) två gånger (1998 och 2002).
- Jag var i Arsenal i över 20 år av mitt liv och njöt av att vara en del av flera generationer i klubben och oräkneliga fantastiska minnen från den tiden. Men att få göra det målet som hjälpte oss att vinna Premier League-titeln 1997/1998 mot Everton var ett speciellt ögonblick och en höjdpunkt för mig. Jag är väldigt glad över att ha valts in i Premier League Hall of Fame. Det är en ära att bli uppmärksammad och framröstad av fansen som gör spelet till vad det är, säger Adams.

Även Petr Cech valdes in idag. Keepern gjorde 443 PL-matcher - dock bara 110 för Arsenal. Resten för Chelsea där han vann fyra Premier League-titlar.