Medlemmar: 4732 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsdale ska ha accepterat Arsenals nya kontraktsbud.

Ramsdale nära nytt kontrakt

tor 11 maj 2023 kl 11:00

Aaron Ramsdale är enligt ESPN nära att förlänga sitt avtal med Arsenal. Enligt samma källa tyder mycket på att Bukayo Saka och William Saliba också väljer att stanna i klubben.

Under pågående säsong har Ramsdale startat alla 35 ligamatcher, hållit 13 nollor och verkligen blivit en nyckelspelare i Mikel Artetas Arsenal. Nu rapporterar ESPN att 24-åringen är nära att skriva på ett nytt kontrakt som kommer innebära en rejäl löneökning för den engelska målvakten.

ESPN rapporterar också att Arsenal hoppas kunna presentera en förlängning av Bukayo Sakas kontrakt innan matchen mot Wolves den 28 maj. Sakas framfart denna säsong har inte undgått många och engelsmannen står just nu på 13 mål och elva assist i ligaspelet. Detta skulle innebära att Arsenal säkrat båda sina unga yttermittfältare på nya kontrakt då Gabriel Martinelli förlängde sitt kontrakt i januari.

Arsenal arbetar även med att förlänga William Salibas avtal och enligt ESPN har klubben gjort framsteg även i den processen senaste tiden. Arsenal förväntar sig även att fransmannen väljer att stanna i England.