Medlemmar: 8922 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blir fler dammatcher på Emirates Stadium nästa säsong.

Fler dammatcher på Emirates Stadium

sön 14 maj 2023 kl 11:51

Arsenals damer kommer att spela fler ligamatcher på Emirates Stadium nästa säsong. Det har klubben bekräftat.

Under den här säsongen har Arsenals damer spelat ett gäng matcher på Emirates Stadium och flera av dem har lockat väldigt mycket publik. Mot Wolfsburg i semifinalreturen i Champions League var alla biljetter sålda - och ligamatcherna mot Chelsea, Tottenham Hotspur och Manchester United har alla lockat över 40 000 åskådare.
Intresset för Jonas Eidevalls lag är stort.

Nu har klubben meddelat att man kommer att spela fem ligamatcher på Emirates Stadium nästa säsong. Ytterligare två om man jämför med den här säsongen. Alla Champions League-matcher från gruppspelet och framåt kommer också spelas på Emirates nästa säsong.