Medlemmar: 6030 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Xhakas avsked på söndag mot Wolves? Mycket tyder på det.

Sista Arsenalmatchen för Xhaka på söndag?

tis 23 maj 2023 kl 14:55

Det kan mycket väl vara Granit Xhakas sista match i Arsenaltröjan på söndag mot Wolves. Det låter i alla fall så när mittfältaren pratar om framtiden.

Enligt transferjournalisten Fabrizio Romano handlar Granit Xhakas övergång till Bayer Leverkusen bara om detaljer - och affären förväntas bli klar inom kort. Troligen finns tanken att det ska bli klart innan Arsenals sista ligamatch för säsongen mot Wolves på söndag.
Så att 30-åringen kan tackas av på Emirates Stadium.

Efter matchen mot Nottingham Forest i helgen snackade schweizaren framtid med Simon Collings på Evening Standard.
- Ni kommer veta mer nästa vecka, helt klart.
- Jag tycker att fansen och jag själv förtjänar det. Vi har en vecka kvar av Premier League-säsongen och det vill jag njuta av. Ni kommer att få reda på nästa vecka vad som händer med min framtid.

Snacket säger att Granits fru vill flytta tillbaka till Tyskland efter sju år i London. Och han själv hintar om att det är klart.
- Jag är tacksam för min resa i klubben och nu vill jag ge något tillbaka i det som kanske är min sista match på söndag.
- Om man tittar på var jag var för tre år sedan och där jag är idag så har jag växt upp som spelare och som person och jag har fått respekten tillbaka.