Medlemmar: 6338 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

En match mot Monaco på Emirates Stadium är planerad i augusti.

Emirates Cup mot Monaco högaktuellt

ons 7 jun 2023 kl 13:25

Det verkar bli Emirates Cup i sommar. Monaco ska komma till norra London i början av augusti.

Simon Collings på Evening Standard rapporterar att Arsenal håller på att göra klart de sista detaljerna för sommarens Emirates Cup. Det kommer att bli en endagstillställning där Mikel Artetas lag kommer möta AS Monaco i en träningsmatch den 2 augusti.
Matchen kommer att spelas på Emirates Stadium.

Arsenal har arrangerat cupen sedan 2007 men inte varje sommar. Totalt har elva upplagor spelats och de senaste åren har det bara varit en match. Förr spelades Emirates Cup med fyra lag med match både lördag och söndag. Det här blir första gången man spelar på en veckodag.