Medlemmar: 4971 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal är och fiskar efter Chelseas Kai Havertz.

Arsenal vill köpa Kai Havertz från Chelsea

ons 14 jun 2023 kl 17:56

Arsenal är på jakt efter Chelseas Kai Havertz. Det rapporterar flera stora transferjournalister idag.

Alex Goldberg, David Ornstein och Fabrizio Romano skriver alla idag att Arsenal är intresserade av att köpa loss Kai Havertz från Chelsea i sommar. Ornstein menar att The Gunners skickat ett förslag till Chelsea - som behöver sälja spelare.
Snacket går att The Blues vill ha £75 miljoner för den tyske anfallaren.
Men vet att Arsenal inte är beredda att betala så mycket och kan komma att gå med på en betydligt lägre summa.

Havertz, som spelat i Chelsea sedan 2020, ska själv vilja till norra London - vilket kan underlätta för Arsenal i en affär mellan klubbarna. Real Madrid, som också sägs vara intresserade, var inte beredda att betala £50 miljoner för den 24-årige strikern som gjort 32 mål och 15 assist för Chelsea på 139 matcher.
Han ska ha två år kvar på sitt kontrakt med klubben.