Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Havertz förväntas skriva på för Arsenal senare i veckan.

Arsenal och Chelsea överens om Havertz

ons 21 jun 2023 kl 14:21

Arsenal och Chelsea är överens om övergången för Kai Havertz. Tysken förväntas skriva på för The Gunners senare i veckan.

Det är som vanligt David Ornstein som rapporterar att Arsenal och Chelsea är överens om övergångssumman för Kai Havertz. Dealen kommer vara värd £65 miljoner. Det rapporteras dock lite olika hur de £65 miljonerna är uppdelade. Vissa säger att det är 60 plus 5 i add-ons medan andra säger att det är 50 plus 15.
Snacket går dock att betalningen ska ske i tre omgångar över tre år.
Och Havertz förväntas bli en av Arsenals bäst betalde spelare.
Han ska nu läkarundersökas och kontraktet ska skrivas på senare i veckan.

Havertz har bara velat gå till Arsenal efter det att klubben och Mikel Arteta presenterade projektet för honom. Arsenaltränaren tror att tysken har stor potential och kan prestera på toppnivå i The Gunners system.