Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

En stark vår med bland annat det avgörande målet mot Bournemouth gav Reiss Nelson ett nytt kontrakt.

Nelsons kontrakt officiellt

tor 6 jul 2023 kl 16:03

Reiss Nelsons kontraktsförlängning har nu presenterats.

Det som har rapporterats som klart i ett par dagar är nu officiellt. Reiss Nelsons kontrakt hade gått ut, men han har nu skrivit på ett nytt och stannar därmed i Arsenal. Inget har sagts officiellt om hur långt kontraktet är, men det ska röra sig om ett avtal på fyra år.

Edu säger så här till arsenal.com: "Reiss är fortfarande bara 23 år gammal men har redan varit en viktig kugge i Arsenal i flera år. Vi är så glada att vi har enats om ett nytt avtal med honom och vi är stolta över att han är ännu en ung spelare som har utvecklats i vår akademi och tagit plats i A-laget".

Mikel Arteta fyllde på: "Reiss är en spelare jag har beundrat sedan min första dag här. Han har stora kvaliteter och är en spännande offensiv talang. Han vet hur viktig han är för vår trupp med den kvalitet han har."

Reiss själv är förstås glad över det nya kontraktet: "Jag är lite mållös, om jag ska vara ärlig. Jag har varit här sedan jag var åtta år, nu är jag 23. Det har varit en jäkla resa och jag är så glad. Min familj är Arsenal-supportrar så det gör mig ännu gladare och nu vill jag bara komma igång med den nya säsongen."

Vi passar väl nu också på att minnas firandet efter hans mål mot Bournemouth, så här såg det ut på The Flying Horse i Stockholm: