Medlemmar: 8889 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Marquinhos öppnade målskyttet på försäsongen.

Arsenal kryssade mot Watford

lör 8 jul 2023 kl 18:44

Arsenal har spelat den första träningsmatchen under försäsongen. Bakom stängda dörrar på Colney slutade mötet mot Watford 1-1,

Tidigare idag läckte det ut på sociala medier att Arsenal skulle spela en träningsmatch mot Watford bakom stängda dörrar. Nu rapporterar Arsenal.com att matchen slutade i ett kryss. Arteta ställde upp med en stark startelva med ett par ordinarie startspelare som kommit tillbaka i träning. Reiss Nelson satte nästan 1-0, men Watfords keeper höll tätt. Strax före halvtid gjorde Ismael Kone 0-1. 

I halvtid genomfördes i sedavanlig ordning en rad byten och ett gäng juniorer fick chansen att visa vad de kan för Arteta. Tio minuter in i andra halvlek drog Rob Holding igång ett anfall. Cozier-Duberry avlossade ett skott som räddades, men Marquinhos var påpasslig och satte dit kvitteringen.

Det fanns en del bud på ett vinstmål, men resultatet stod sig och matchen slutade lika.

Startelva:

Arthur Okonkwo, Ben White, Gabriel, Rob Holding, Cedric, Myles Lewis-Skelly, Leandro Trossard, Reiss Nelson, Mauro Bandeira, Gabriel Jesus, Eddie Nketiah.

Inhoppare:

James Hillson, Marquinhos, Mika Biereth, Amario Cozier-Duberry, Jimi Gower, Jack Henry-Francis, Alex Kirk, Brooke Norton-Cuffy, Ethan Nwaneri, Ismail Ouland-M’hand, Charles Sagoe Jr, Lino Sousa, Reuell Walters.