Medlemmar: 6108 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Rob Holding påväg bort från Arsenal.

Besiktas lägger bud på Holding

fre 14 jul 2023 kl 10:36

Rob Holding har tidigareunder sommaren ryktats till Besiktas. Nu har den turkiska storklubben lagt ett bud på mittbacken - ett bud som Arsenal har tackat nej till.

Rob Holding kom kom till Arsenal 2016. Men den nu 27-årige mittbacken har haft det svårt att ta en permanent plats i startelvan, utan fått se sina chanser komma vid skador. Nu ryktas engelsmannen vara påväg bort från klubben. Det är Besiktas som jagar Holdings signatur, och enligt Ornstein har det första budet lagts. Budet ska vara på £2.5m - vilket är långt under vad Arsenal vill ha för Holding som har ett år kvar på sitt kontrakt, plus option för förlängning.

Besiktas sägs även jaga Amartey, vars kontrakt har gått ut med Leicester.