Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Soares påväg bort från Arsenal.

Cedric Soares jagas av flertalet klubbar

tor 20 jul 2023 kl 16:08

Cedric Soares är tillbaka i Arsenal. Men någon speltid i The Gunners ser det inte ut att bli mer. Nu kommer rapporter om intresse för portugisen

Sedan Takehiro Tomiyasu och Ben White tog över har Cedric Soares tappat i rankerna på högerbacken i Arsenal. Förra säsongen blev det ett lån i Fulham för 32-åringen, och väl tillbaka efter säsongen hoppades portugisen kunna kriga sig tillbaka till en plats i laget. Men så ser det inte ut att bli och Soares fick inte ens flyga med till USA-turnén. Arsenal köpte istället in Jurrien Timber och nu sägs klubben vara beredda att sälja Soares.

Villareal visade intresse redan i januari och sägs fortfarande vilja sno åt sig högerbacken. Även Benfica, Porto och Sporting CP ska vilja ge sig in i dragkampen. I England ska inte intresset vara helt svalt heller då media rapporterar att flertalet Premier League-klubbar vill värva Soares.

Vart Soares landar återstår att se, men den 32-årige portugisen har nog gjort sitt i Arsenal.