Medlemmar: 8905 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Turner närmar sig Nottingham Forest.

Matt Turner närmar sig Forest

tis 8 aug 2023 kl 12:35

På lördag möts Arsenal och Nottingham Forest i premiären av Premier League. Då kan Matt Turner stå i buren hos Forest - en deal sägs nästan vara klar.

Samtidigt som ett köp av David Raya närmar sig så sägs Matt Turners dagar i Arsenal vara räknade. Nottingham Forest ryktas bli den nya klubben för den amerikanske keepern och transfersumman ska ligga på cirka £10m plus add-ons. 

Amerikanen kom till Arsenal i juli 2022 för £5m. Ett dubblerat värde på en kort investering med andra ord. Om dealen görs klar blev det totalt sju matcher i Arsenal-tröjan, fem i europa league och två i FA Cupen för Turner.

Sky Sports rapporterade precis att läkarundersökningen nu ska vara färdig och att klubbarna förväntas annonsera övergången under dagen.