Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Rice sägs spela med smärtor.

Wheatley: "Rice spelar på 80%"

ons 9 aug 2023 kl 20:50

Arsenal slog Man City i Community Shield. Och Declan Rice blev en av spelarna som hyllades. Men mittfältaren ska spela med skador.

Det ska inte röra sig om något allvarligt. Men Declan Rice är inte i perfekt form ännu. Den brittiske rekordvärvningen ska dras med småskador. Detta avslöjade journalisten Chris Wheatley i sin podcast.

- Det är min förståelse att Declan Rice spelar med en liten skada. Jag skulle tro nu att han spelar på 80% av sin förmåga. Spelar han på 100% av sin förmåga är han nog en av ligans bästa nummer sexor. 

Det är oklart vad det ska vara för skador som Declan Rice lider av, men det är knappast något unikt att elitatleter konstant har någon skavank. Historiskt sett har Rice inte varit en spelare som haft några allvarligare skador att anteckna genom sin karriär.