Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

I vilken klubb hamnar Folarin Balogun?

Jakten på Balogun fortsätter

fre 18 aug 2023 kl 15:29

Fler klubbar ger sig in i jakten på Folarin Balogun. Arsenal hoppas nu att man kan få det man vill för den 22-årige strikern.

Folarin Balogun vräkte in mål i den franska liga förra säsongen när han var på lån i Stade de Reims. Året innan skrev anfallaren på ett nytt kontrakt med Arsenal - vilket gör att The Gunners nu vill ha rejält med pröjs för amerikanen som inte verkar ingå i Mikel Artetas planer.
Ett flertal klubbar har visat intresse.
Och nya har dykt upp.

Från början var Inter det hetaste spåret, men italienarna kunde inte slanta upp den summan som Arsenal ville ha. Det surras om att klubbens mål är att få runt £50 miljoner för 22-åringen som gjorde 22 mål i Ligue 1 förra säsongen.
Sedan har Monaco visat intresse, men det svalnade kvickt när Leicester Citys Patson Daka kopplade ihop med en flytt till södra Frankrike. I England ska klubbar som Crystal Palace, West Ham United och nu senast Fulham gärna se Balogun i laget.
När Alexandar Mitrovic är på väg till Saudiarabien kan Folarin Balogun vara ersättaren.
Frågan är bara om Arsenal kan lyckas få flera klubbar med i en budgivning så att man kan få de £50 miljonerna som man vill.
Eller om man måste släppa Balogun billigare.

Det har även snackats om att Spurs gjort en förfrågan om Balogun. Men då ska Arsenal sagt ett ännu högre pris - och det är inte troligt att det intresset lever vidare.