Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Blir Smith Rowe kvar?

Chelsea jagar Smith Rowe

tis 29 aug 2023 kl 08:35

Emile Smith Rowe kan vara påväg bort från Arsenal. Iallafall enligt Dailymail som hävdar att Chelsea jagar mittfältaren.

Arsenal har fortfarande en del att göra före transferfönstret stänger på fredag. Många spelare ryktas ska försvinna från klubben, däribland Folarin Balogun, Cedric Soares, Nuno Tavares, Albert Sambi Lokonga - men de senaste dagarna har ett nytt namn dykt upp på tapeten. Emile Smith Rowe har fått begränsat med speltid i Arsenal och enligt DailyMail ska den brittiske mittfältaren jagas av Chelsea.

Efter sin skada förra säsongen har Smith Rowe inte hittat tillbaka till varken startelvan eller förstaval som inhoppare. Chelsea ska vara på jakt efter förstärkning och siktet ska vara riktat mot Smith Rowe. Frågan är dock om Chelsea, som redan har en stjärnspäckad trupp kan erbjuda speltid för 23-åringen.