Medlemmar: 8922 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här firar Holding FA-cupvinsten mot Chelsea när han gjorde en lysande insats.

Arsenal säljer Rob Holding till Crystal Palace

lör 2 sep 2023 kl 00:19

Rob Holding lämnar Arsenal efter sju år. Mittbacken är klar för spel i Crystal Palace.

Arsene Wenger köpte Rob Holding från Bolton Wanderers sommaren 2016. Han kom som, i princip, okänd och spelade till sig en plats i The Gunners lag. Under sina år i norra London har mittbacken varit med och vunnit två FA-cuper och tre Community Shield.
162 matcher och fem mål fick han ihop.
Men nu är det slut.

Precis innan transferfönstret stängde meddelade Arsenal att man säljer Rob Holding till Crystal Palace. Enligt David Ornstein betalar The Eagles £1 miljoner plus att det finns £2,5 miljoner i add-ons.
27-åringen har skrivit på ett treårskontrakt med Palace.