Medlemmar: 8537 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här skadar Gabriel Jesus sig i Sevilla.

"Han bad direkt om att få bli utbytt"

tis 24 okt 2023 kl 23:52

Mål, assist och skadad. Gabriel Jesus hade en händelserik kväll i Sevilla. - Han bad direkt om att få bli utbytt vilket inte är bra nyheter för Gabi är inte en spelare som gör det, säger Mikel Arteta.

Gabriel Jesus har gjort mål i alla Arsenals Champions League-matcher den här hösten. 3-0-målet mot PSV, ledningsmålet i Lens och 0-2 ikväll i Sevilla. Innan dess hade han vänt bort två hemmaspelare och serverat Gabriel Martinelli som satte 0-1.
Mikel Arteta hyllade brasseanfallaren efter matchen.
- Det är vad vi behöver. Vi behöver magiska moment från stora spelare. Och stora spelare ska komma in och skapa dom tillfällena. Vi hade ett läge direkt i början när Martinelli inte gjorde mål. Men idag klev han fram och gjorde något speciellt, säger spanjoren.

Men i slutet av matchen tog det slut. Efter en duell på mittplanen blev Jesus liggande. Och kort därefter knallade han av.
- Han kände något i sin hamstring. Vi får se hur det är. Han bad direkt om att få bli utbytt vilket inte är bra nyheter för Gabi är inte en spelare som gör det. Vi får vänta och se de närmaste dagarna, säger Arteta.

Uppdatering. Till TNT säger Gabriel Jesus:
- Jag kände något, vi får se. Jag gjorde några tester med physion och det ser inte ut att vara något stort. Jag ska göra en scan, kanske imorgon. Jag är ganska säker på att det inte är något.