Medlemmar: 8567 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kom på matchträff med Arsenal Sweden

Kom på matchträff i helgen

ons 1 nov 2023 kl 14:07

Ikväll och i helgen anordnar Arsenal Sweden matchträffar runtom i Sverige. Vi håller till i Stockholm, Örebro, Skövde och nytt för denna gång även i Umeå. Mer info finns här.

Ikväll möter Arsenal West Ham. Declan Rice ska få möta sitt gamla lag för första gången i Arsenal-tröjan. Vill ni se matchen tillsammans med andra Gooners kan ni anmäla er till våra matchträffar i Stockholm och Örebro ikväll här. 

På lördag är det toppmöte mot Newcastle United. Förutom träffar i Stockholm, Örebro och Skövde anordnar vi för första gången en träff i Umeå. Så är du i närheten, anmäl dig och heja fram tre poäng med ett härligt gäng. Anmälan för lördagens matcher gör du här.

Är du intresserad av att starta upp matchträff på din ort? Skicka ett mejl till lokalt@arsenal.se så hjälper vi er att komma igång!