Medlemmar: 8905 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här gör sig Bukayo Saka illa mot Sevilla. Nu är osäkert om han kan spela mot Burnley.

Saka tveksam till spel mot Burnley

fre 10 nov 2023 kl 19:43

Han gjorde mål och assist mot Sevilla. Men Bukayo Saka klev också av skadad. Nu är det osäkert om han kan spela mot Burnley imorgon.

Bukayo Saka har dragits med småskador under en tid och nu är det dags igen. Engelsmannen, som spelade fram Leandro Trossard till 1-0 och gjorde 2-0 mot Sevilla på egen hand i veckan, tvingades kliva av efter en smäll i slutet.
Och nu är det osäkert om han kan spela mot Burnley.
- Han tränade inte igår och vi får se om han kan vara med imorgon, säger Mikel Arteta.

Arsenal dras, som vi skrivit om i veckan, med rätt så stora skadeproblem. Jurriën Timber, Thomas Partey och Emile Smith Rowe är sedan tidigare borta från spel.
Men Arteta säger samtidigt:
- Det kan vara ett par till. Vi har ett par spelare som är borta. Och vi har ett par som kanske kan spela. Vi behöver ge dem 24 timmar till så att de har en chans att kunna vara med. Men vi vet inte förrän imorgon.

Sen missade både Martin Ödegaard och Eddie Nketiah Champions League-matchen i veckan. Det verkar som att Eddie är närmast spel. Han tränade med laget idag.
Det har snackats om att Ödegaard kommer missa Norges landskamper nästa vecka - men det ska inte vara helt uteslutet med spel imorgon.
Som om det inte vore nog så klev Takehiro Tomiyasu av i paus mot Sevilla.
Och det är osäkert om han kan spela imorgon.