Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Martin Ödegaard kommer missa Norges landskamper mot Färöarna och Skottland.

Ödegaard missar Norges landskamper

mån 13 nov 2023 kl 15:51

Det blir inget landslagsspel för Martin Ödegaard. Norrmannens skada stoppar honom.

Martin Ödegaard har dragits med en skada senaste tiden som gjort att han inte har kunnat spela. Han var med tio minuter i slutet av Ligacupmatchen mot West Ham United efter det har lagkaptenen fått följa laget från sidan.
Klubben har inte bjussat på så mycket information om vad för skada som norrmannen har.
Men den har stoppat honom från spel.

Idag meddelade Norges förbundskapten Ståle Solbakken att Ödegaard inte kommer att ansluta till landslagstruppen.
- Vi har vetat ett tag att Martin inte kommer, men det ska koordineras med Arsenal också. Så länge de har försökt få honom att bli frisk så har vi varit ganska säkra på att det inte kommer att gå, säger han.

Norge möter Färöarna och Skottland där matchen mot skottarna är EM-kval - där gruppen redan är avgjord och Norge missar mästerskapet. Solbakken hoppas ändå att Ödegaard kommer till Norge och ser matchen mot Färöarna och är med truppen.
Resten av tiden fram till matchen mot Brentford den 25/11 kommer mittfältaren ägna åt att bli frisk och spelklar.