Medlemmar: 8519 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Matchvinnaren Kai Havertz jublar efter sitt mål borta mot Brentford.

Havertz: "Jag har jobbat hårt för dessa stunder"

sön 26 nov 2023 kl 01:23

Inbytt i 79:e. Matchhjälte tio minuter senare. - Det känns fantastiskt, säger Kai Havertz efter 1-0-segern borta mot Brentford.

Shakiralåten med den omgjorde texten "60 million down the drain Kai Havertz scores again" ekade över västra London när Arsenal klev upp i serieledning i Premier League.
Kai Havertz fixade baljan som gav tre poäng.
En minut före full tid.
- Det känns fantastiskt. Jag har jobbat hårt för dessa stunder och idag fick jag utdelning. Jag är bara glad att kunna hjälpa laget med det, säger tysken till TNT efter matchen som slutade 1-0 till Arsenal.

Vad säger du om målet?
- Det var ett briljant mål och en briljant passning. Vi tränar in sådana här rutiner ganska mycket så jag vet att Bukayo och Martin älskar att slå sådana bollar så det var ett bra mål.

Du har fått ha mycket tålamod i starten i din nya klubb får målen har inte kommit?
- Nej, såklart. Fotboll är alltid hårt jobb och inget kommer av sig självt. Du måste jobba och tro på det. De senaste månaderna har varit tuffa för mig men jag har försökt att lägga undan mitt ego för laget är det viktigaste.

Men Arsenalfansen här bakom sjunger ditt namn. Hur mycket har du dom att tacka för deras tålamod?
- Jag är så tacksam. Det är alltid tufft när den nya spelaren kommer och de har betalat mycket pengar en. Ibland tror de att det ska gå lätt och ganska snabbt, men jag är väldigt tacksam för att de fortsatt att stötta mig.