Medlemmar: 8836 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

En besviken Declan Rice tackar Arsenalfansen på Craven Cottage.

Rice: "Vi måste visa mer vilja"

sön 31 dec 2023 kl 18:14

Efter poängen på Anfield avslutade Arsenal året på sämsta sätt. Idag blev ny förlust på Craven Cottage. - Det är en stor besvikelse, säger Declan Rice.

Arsenal hade på nytt chans att få fira nyår som serieledare - men tog den inte. Förlusten mot West Ham United i veckan följdes upp med en ny torsk idag. The Gunners tappade 1-0 till 1-2 på Craven Cottage mot Fulham.
- Det är en stor besvikelse. Tufft att ta in. Det var så klart inte bra nog från vår sida idag. De två senaste matcherna har vi inte gjort vad som krävs av oss. Vi har presterat bra fram till de två senaste matcherna. Speciellt med tanke på att vi fick med oss ett kryss från Liverpool så kände vi att vi kunde kicka igång, men så blev det inte utan två förluster istället, säger Declan Rice till Sky.
- I matchen mot West Ham sköt vi 30 skott och hade massor med bolltouchar i deras straffområdet, men kunde inte förvalta det. Idag, när vi tar ledningen, så måste vi ta mer kontroll över matchen. Vi måste tro på oss själva, vi måste visa mer vilja, mentaliteten måste vara bättre. Vi måste kräva mer från oss själva när vi pushar i toppen i tabellen.

Arsenal är nu två poäng efter serieledande Liverpool med en match mindre spelad.
Ricer uppmanar ändå till lugn - även om de två senaste matcherna varit stora besvikelser.
- Vi har gjort det riktigt bra och varit i topp och det är där vi vill vara. Ni har vi haft ett par hack, men det finns ingen anledning till panik. Det är massa matcher kvar att spela.