Medlemmar: 8839 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mikel Arteta fick se sitt Arsenal förlora tredje raka matchen.

"Just nu ser det inte realistiskt ut"

sön 7 jan 2024 kl 22:11

Arsenal gör inga mål och fansen vill att klubben värvar en ny striker. Mikel Arteta tonar dock ner förväntningarna. - Just nu ser det inte realistiskt ut, säger han

Arsenal har totalt tappat formen. Efter Declan Rice sena segermål mot Luton Town på Kenilworth Road har The Gunners bara vunnit en av sju matcher. Idag kom tredje raka förlusten - och vi tvingas säga hej då till FA-cupen redan i den tredje omgången.
- Jag är riktigt besviken, igen, på att vi förlorar matchen, säger Mikel Arteta efter 0-2 hemma mot Liverpool.
- Men vi kapitaliserar inte på allt det vi gör i matchen mot kanske det bästa och formstarkaste laget i Europa. Sättet vi spelar, antalet situationer, chanserna vi skapade, att vi inte vinner matchen är väldigt frustrerande. Men när mitt lag spelar med den attityden, den viljan och den känslan, då måste jag stå bakom dem. Det finns inget annat att göra. Upp med huvudet, ta dig an situationen och försök förbättra dig. Det vi måste göra är att sätta bollen i nät, fortsätter Arsenaltränaren i beIN Sport.

Med Gabriel Jesus skadad fick Kai Havertz chansen på topp. Men det hjälpte inte. På de tre senaste matcherna har Arsenal skapat massor med chanser - men bara gjort ett mål.
Fler och fler vill att klubben värvar en ny striker i januari.
Men kommer man att göra det?
- Just nu ser det inte realistiskt ut, säger Arteta.
- Mitt jobb är att förbättra de spelare som vi har och jobba med de spelare vi har för att få bättre resultat.