Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Marquinhos lämnar Nantes efter bara halva säsongen.

Arsenal kallar tillbaka Marquinhos från Nantes

fre 12 jan 2024 kl 15:48

Marquinhos har inte haft någon lyckad höst i franska Nantes. Nu avbryts lånet - och brassen återvänder till Arsenal.

Idag meddelade Arsenal att Marquinhos lån med franska Nantes avbryts. 20-åringen kommer nu återvända till The Gunners - men också spela CONMEBOL, som är ett för-OS, som arrangeras i Venezuela med det brasilianska U23-landslaget.
Vad som händer sen är inte känt.
Men gissningsvis kommer klubben jobba för att hitta en ny låneklubb till yttern.

Marquinhos spelade sex matcher förra säsongen när han kom från Sao Paulo. Under våren var brassen utlånad till Norwich City i Championship. I Nantes har det blivit ytterst begränsat med speltid och när hans tid i klubben sammanfattas så blev det sju matcher i Ligue 1 - men bara en från start. Marquinhos gjorde varken mål eller assist för Nantes.