Medlemmar: 6089 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här plåtar Martin Ödegaard fotograf Stuart MacFarlane.

"Om man inte får fira när man vinner när ska man då få fira"

mån 5 feb 2024 kl 13:56

Det jublades rejält efter Arsenals seger mot Liverpool igår. Lite för mycket tyckte firarpoliserna Gary Neville och Jamie Carragher. - Om man inte får fira när man vinner när ska man då få fira, säger Martin Ödegaard.

Arsenal besegrade serieledande Liverpool med 3-1 igår kväll och skickade därmed sig själva in i titelstriden igen. På innerplan firades det ordentligt. Martin Ödegaard fotograferade fotograf Stuart MacFarlane - något som inte gillades i Skys studio.
Gary Neville kallade det hela för "lite omoget" och Jamie Carragher sa "gå bara ner i spelartunneln".

Men Martin Ödegaard höll inte med.
- Jag tror att alla som älskar fotboll och som förstår fotboll förstår vad det innebär att vinna en sådan här match. Om man inte får fira när man vinner när ska man då få fira.
- Vi är glada för segern och förblir ödmjuka. Vi ska fortsätta att jobba hårt och förbereda oss för nästa match. Men vi ska vara glada när vi vinner, säger norrmannen till Evening Standard.

Om bilden på Stuart MacFarlane säger han:
- Han är ett så stort Arsenalfan, han har ett så stort hjärta för klubben och har varit här så länge. Jag tyckte att det kunde vara ett fint ögonblick för honom att få ett minne också.

Segern igår tar Arsenal upp på andra plats i tabellen, två poäng bakom serieledande Liverpool.