Medlemmar: 6090 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här firar Bukayo Saka sitt 50:e mål för Arsenal.

"Jag är riktigt nöjd att ha uppnått det"

mån 12 feb 2024 kl 14:39

Arsenal krossade West Ham United - och Bukayo Saka jubilerade. Igår passerade 22-åringen 50 mål för klubben. - Jag är riktigt nöjd att ha uppnått det, säger han.

Bukayo Saka gjorde sitt mål första Arsenal i september 2019 när han sköt 2-0 i Europa League borta mot Eintracht Frankfurt. Igår, i sin 210:e match för The Gunners, pangande han in mål 50 och 51.
Jubileumsfullträffen kom på straff i den första halvleken efter att han själv blivit neddragen av Hammerskeepern Alphonse Areola.
I andra halvlek kryddade Saka med att göra Arsenals femte kasse på London Stadium.

Efter 6-0-segern snackade engelsmannen med Sky om sin bedrift.
- Jag är helt ärligt riktigt nöjd att ha uppnått det, men jag är inte helt säker på att jag kan vara glad idag. Jag missade några chanser som jag tycker att borde ha gjort mål på. Men så klart är det en fantastisk bedrift och jag är så stolt över det.

Arsenal hade två raka förluster mot West Ham United den här säsongen. Igår fick The Gunners rejäl revansch.
- Vi visste att det här var en stor match och att det var väldigt viktigt för oss att vi vann så att vi satte ett statement. Vi ledde med 4-0 i paus, men kunde ha ha gjort betydligt fler mål. Jag borde ha gjort fler.