Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Saka leker fotboll just nu.

"Mitt hattrick kommer"

lör 17 feb 2024 kl 23:59

Bukayo Saka följde upp sina två mål mot West Ham med ytterligare två mot Burnley - nu ser han fram emot Champions League.

Saka är stekhet just nu och efter två mål förra helgen gjorde han ytterligare två när Arsenal slog Burnley med 5-0 på Turf Moor.

– Jag är väldigt nöjd, sa Saka till Arsenal.com efter matchen. Jag trivs med fotbollen just nu, men jag måste fortsätta vara fokuserad. Självklart är jag nöjd med att ha gjort två mål två matcher på raken och förhoppningsvis kommer det tredje snart. 

Saka hoppar nu upp på 53 mål gjorda och han var på gott humör efter matchen.

– Det var kul där ute idag. Det var härligt att se alla supportrar och det var kul när de kom på nya ramsor. Jag älskar det. Managern har sagt att vi är första Arsenallaget att vinna de fem första matcherna på ett nytt år så det momentumet tar vi med oss in i resten av säsongen. 

– Det är riktigt kul just nu. Det är inte bara jag som spelar bra, hela laget är bra, och vi gör många mål. Det är bra nu när vi har viktiga matcher framför oss, inte minst på onsdag, och jag längtar.