Mika Biereth nätade mot Slovan Bratislava förra veckan i Conference League.

Lånekollen: Mål igen för Mika Biereth

tis 20 feb 2024 kl 13:16

Vi tar en titt på hur det gått för våra utlånade spelare förra veckan.

Mika Biereth, Sturm Graz: Anfallaren gjorde mål i sin Conference League-debut redan fyra minuter in i matchen mot Slovan Bratislava som Sturm Graz vann med 4-1. Biereth kom in på vänstersidan av straffområdet och sköt in den lågt i första med utsidan. I ligamatchen mot Rapid Wien i helgen blev han dock mållös (1-1).

Albert Sambi Lokonga, Luton Town: Lokonga spelade för tredje matchen i rad 90 minuter för The Hatters. Manchester United vann söndagens match med 1-2.

Arthur Okonkwo, Wrexham: Wrexham har kommit tillbaka till vinståget när de inkasserade två vinster förra veckan. 1-2 mot Sutton United och 1-0 mot Notts County.

Tyreece John-Jules, Derby County: Borta på grund av skada.

Nuno Tavares, Nottingham Forest: Tavares var med och spelade hem den första ligasegern för Forest sedan den 30:e december då West Ham United besegrades med 2-0 i lördags.

Brooke Norton-Cuffy, Millwall: Var tillbaka ifrån skadan i helgen där han fick spela den andra halvleken hemma mot Sheffield Wednesday. Bortalaget vann matchen på The Den med 0-2.

Kieran Tierney, Real Sociedad: Borta på grund av skada.

Charlie Patino, Swansea City: Han satt på bänken i mot Leeds United och fick ett 27 minuters inhopp hemma mot Ipswich Town (1-2).

Charles Sagoe Jr, Swansea City: Sagoe gjorde ett kort inhopp hemma mot Leeds (0-4) men fick ingen speltid mot Ipswich.

Marquinhos, Fluminense: Brassen gjorde sin debut i helgen när han kom in i den 80:e minuten borta mot Madureira (0-1).

Omar Rekik, Servette: Var inte med i helgens match mot Lugano (2-1).

Khayon Edwards, Leyton Orient: Gjorde sin seniordebut mot Northampton i veckan där han spelade 76 minuter i 4-3-segern. Sedan mot Burton Albion blev det 75 minuter där det blev en förlust med 1-2.

Alex Kirk och Kido Taylor-Hart, Bromley: Kirk spelade hela helgens match mot Chesterfield när det blev en 4-3-vinst. Taylor-Hart var inte med något i matchen.

Salah-Eddine Oulad M'Hand, FC Den Bosch: 0-0 mot Alkmaar där Salah-Eddine spelade 71 minuter.

Catalin Cirjan, Rapid Bukarest: Satt på bänken mot Hermannstadt (2-0).

Zane Monlouis, Reading: Monlouis gjorde sin seniordebut när han fick spela de sista fem minuterna mot Fleetwood Town (1-1). Till helgen sen var han kvar på bänken borta mot Portsmouth (4-1).

Billy Vigar, Eastborne Borough: Var inte med i förlustmatchen mot Chelmsford City (0-3).