Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gabriel Jesus, Oleksandr Zinchenko och Thomas Partey är alla väldigt nära spel igen.

Trio närmar sig spel igen

fre 23 feb 2024 kl 20:33

Newcastle United hemma imorgon. Mikel Arteta hoppas få tillbaka någon spelare.

Det stora budskapet på dagens presskonferens från Mikel Arteta va "väldigt nära". Han snackade om hur det ser ut för klubbens skadade spelare - och då främst Thomas Partey, Oleksandr Zinchenko och Gabriel Jesus.
- Vi får se. Vi har ett träningspass till. Thomas har varit borta många, många månader och vi behöver verkligen sätta tajmingen och när han har tillräckligt i tanken för att kunna tävla. Men han är väldigt nära, säger spanjoren.
- Det är samma med Gabi (Jesus) också. Han har varit med en del. Alex (Zinchenko) är inte heller långt borta.

Thomas Partey var med och tränade med laget förra veckan, men reste inte med till Portugal. Ghananen har inte spelat sedan 8 oktober. Gabriel Jesus har missat de fyra senaste matcherna och Oleksandr Zinchenko klev av i paus mot Liverpool.
Förhoppningsvis kan någon av dem spela mot Newcastle United imorgon.

En som dock inte är aktuell för spel mot The Magpies är Takehiro Tomiyasu.
- Han har lite längre kvar än dom andra, säger Arteta.