Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Aaron Ramsdale kommer vakta kassen mot Brentford.

Arteta: "Han är fullt förberedd"

lör 9 mar 2024 kl 13:43

David Raya får inte spela mot Brentford. Aaron Ramsdale kommer vakta Arsenalkassen. - Han är desperat att få spela, säger Mikel Arteta.

Aaron Ramsdale kommer göra sin 89:e match för Arsenal ikväll när Brentford kommer till norra London. David Raya är inte tillgänglig då utlånade spelare inte får möta den klubb man tillhör - vilket innebär att Ramsdale kommer få chansen.
Han har inte spelat sedan Liverpoolmatchen i FA-cupen i januari.
Men Mikel Arteta är inte orolig.
- Han är fullt förberedd. Han är desperat att få spela, precis som alla andra som inte fått spela så mycket. Han har varit briljant. Riktigt stöttande och positiv och pushar på varje träning, precis som vi förväntar oss. Det är ett nöje att få jobba med två toppmålvakter i laget, säger Arsenaltränaren.

Men engelsmannens framtid är osäker. Är han sugen på att spendera en säsong till i skuggan av Raya? Flera journalister skriver idag att det här kan vara Aaron Ramsdales sista match för klubben om inget oförutsatt händer i säsongsavslutningen.
Arteta var dock inte så sugen att ge sig in i den diskussionen på presskonferensen inför matchen.
- Nu är det säsong och nu handlar det om matchen mot Brentford. Den typen av snack är för en senare del, säger Arsenaltränaren.